Hey! I'm Nabieel
CCI REALTY Realtor

Subscribe Us

Visit us at

304 Elephanta Isle, Paris
10092, France

Message us

hello@beautiful.com (205) 544-6558

Contact Form

Name

Email

Message

Video

6 Cara GrabFood & GrabCar Tambah Pendapatan Melalui Blog - 2023

Pada tahun ini, penghantar GrabFood & pemandu GrabCar perlu memikirkan kaedah terbaik untuk maksimumkan pendapatan dari pekerjaan yang mereka ceburi. Pekerjaan ini adalah salah satu pekerjaan yang membolehkan anda mendapat tunai cara cepat walaupun sedikit. Saya kongsikan 6 Cara GrabFood & GrabCar Tambah Pendapatan Melalui Blog.

6 Cara GrabFood & GrabCar Tambah Pendapatan Melalui Blog

 

  Daftar Ahli GrabFood & GrabCar

  6 Cara GrabFood & GrabCar Tambah Pendapatan Melalui Blog


  Sebagai ahli lama di dalam Grab, pihak syarikat ada memperkenalkan Grab Referral Program.

  Anda boleh mempromosi program ini melalui blog, di mana blog anda boleh dilayari di mana-mana dan anda boleh mendaftar ahli baharu untuk seluruh Malaysia melalui online sahaja.

  Ramai yang ingin menjadi penghantar GrabFood & Pemandu GrabCar untuk menambah pendapatan yang sedia ada.

  Design Baju GrabFood & GrabCar

  6 Cara GrabFood & GrabCar Tambah Pendapatan Melalui Blog

  Saya melihat ramai juga yang buat duit dengan design baju GrabFood & GrabCar mengikut kreativiti masing-masing.

  Boleh sahaja anda menjual design baju melalui platform seperti Shopee, Lazada dan lain-lain lagi.

  Tapi jika anda berniaga melalui blog, anda dapat minimakan keuntungan yang ada tanpa perlu membayar kos perkhidmatan platform tersebut.

  Pengalaman GrabFood & GrabCar

  Bercerita tentang pengalaman seseorang tentang bidang yang mereka ceburi adalah satu perkara yang paling mahal.

  Sebagai ahli baharu GrabFood & GrabCar banyak persoalan yang mereka ingin tahu tapi tidak dapat info yang lengkap dari seseorang. Jadi blog adalah cara terbaik anda gunakan selain boleh menambah pendapatan tambahan melalui adsense.

  Bekerjasama Dengan Perkhidmatan Kereta Sewa GrabCar

  6 Cara GrabFood & GrabCar Tambah Pendapatan Melalui Blog


  Tahukah anda? Ramai ingin menjadi ahli tidak berkemampuan membeli kereta atas faktor masalah kewangan dan nama telah disenarai hitam.

  Mengikut peraturan JPJ hanya kereta di bawah usia 10 tahun sahaja yang boleh melakukan aktiviti e-Hailing. Jadi ramai yang tersangkut pada tahap ini.

  Selain itu masalah utama pemandu GrabCar mereka sangat berkira-kira dalam servis kereta yang sempurna selain rasa renyah.

  Jalan penyelesaiannya adalah menggunakan perkhidmatan kereta sewa yang ada.

  Sertai Telco Yang Boleh Menawarkan Perkhidmatan Terbaik untuk Penghantar GrabFood & Pemandu GrabCar

  Penghantar GrabFood & pemandu GrabCar tidak lari dari menggunakan internet ketika melakukkan kerja mereka.

  Permasalahan pasti wujud di mana, internet yang mereka gunakan tidak meliputi kawasan yang luas serta mempunyai kuota yang terhad. Sekaligus bil penggunaan internet mereka semakin mahal.

  Mana-mana telco tidak lari dari permasalahan begini, jadi anda carilah telco yang terbaik dan promosi kepada rakan-rakan melalui blog anda.

  Promosi Takaful kepada Penghantar GrabFood & Pemandu GrabCar

  Sebenarnya masih ramai penghantar GrabFood & pemandu GrabCar inginkan takaful kenderaan yang termurah, tetapi disebabkan kesuntukan masa untuk melakukan survey, maka mereka pilih apa yang ada bagi mengelakkan apps di blok akibat lambat kemaskini kepada customer service.

  Anda pun tahu sebagai penghantar GrabFood & pemandu GrabCar, hidup mereka adalah mencari rezeki dari pagi sampai ke malam. Jika mereka melepaskan waktu walaupun sejam semata-mata untuk menghabiskan masa untuk urusan takaful sahaja, mereka tiada masa dan terasa rugi.

  Cara-cara yang saya nyatakan diatas, ke semuanya boleh dipromosi melalui blog percuma anda. Saya faham akan ada yang kata, kami tiada masa nak buat blog. Cuba susun masa anda, InsyaAllah akan ada masa untuk menulis artikel sebulan 1-5 artikel. Maka inilah peluang untuk menambah pendapatan anda walaupun blog ini tidak popular seperti TikTok dan Youtube tetapi cabangnya sangat banyak.

  No comments

  Post a Comment

  Powered by Blogger.